Môže ma zamestnávateľ prinútiť zostať v práci napriek ukončeniu pracovného pomeru v skúšobnej dobe?
Dobrý deň, podľa § 72 Zákonníka práce, v skúšobnej dobe môže zamestnávateľ a zamestnanec skončiť pracovný pomer písomne z akéhokoľvek dôvodu alebo bez uvedenia…